Katalog
Nahrávám...
Mlékovka + nádoba na mléko ECAM...
SERVIS KÁVOVARU
K předním oblastem, jež produkují kvalitní kávu patří Mogiana Paulista ležící ve státě Sao Paulo, dále Chapada ve státě Bahia a jižní oblast Minas, Cerrado a Matas de Minas ve státě Minas Gerais. Brazilský kávový pás těží z výhod velkého rozmezí jižní šířky, zahrnující výrobní regiony od 14. rovnoběžky jižně k obratníku Kozoroha u 23. rovnoběžky...
K předním oblastem, jež produkují kvalitní kávu patří Mogiana Paulista ležící ve státě Sao Paulo, dále Chapada ve státě Bahia a jižní oblast Minas, Cerrado a Matas de Minas ve státě Minas Gerais. Brazilský kávový pás těží z výhod velkého rozmezí jižní šířky, zahrnující výrobní regiony od 14. rovnoběžky jižně k obratníku Kozoroha u 23. rovnoběžky.
Jeden z prvních regionů, který byl oficiálně uznán brazilskou vládou je Cerrado Mineiro v západní části Minas Gerais. Tento region byl prvním brazilským geografickým označením pro kávu, což znamená, že káva, která zde roste je pro toto místo specifická.
Cerrado se nachází v nadmořské výšce asi 500–1200 metrů s ročními srážkami 600–1000 milimetrů a průměrná roční teplota je zde 19–24 °C. V těchto sušších oblastech umožňují moderní zavlažovací systémy zvýšení produkce a expanzi obdělávané půdy, jež byla předtím neúrodná. Zdejší kávy jsou výjimečné díky své sladké chuti, intenzivnímu aroma s čokoládovými tóny, karamelovo-oříškové chuti, delikátní kyselosti, mírnému tělu, a také díky tomu, že její chuť v ústech přetrvává dlouho po vypití šálku.
Káva z Fazenda Da Lagoa nabízí vyvážený a jemný chuťový profil s tóny čokolády, karamelu a ovoce.
Tato káva má vanilkové tóny se sladkostí sušených peckovin. Plné tělo a crema s máslovou texturou. V šálku má tato káva aroma sladkých třešní a čokolády. Velmi nízká kyselost